Na prenájom 5-izbový rodinný dom v pokojnej vilovej štvrti

  • DSC_0224 copy.jpg
  • DSC_0184 copy.jpg
  • DSC_0215 copy.jpg
  • DSC_0245 copy.jpg
  • DSC_0249 copy.jpg
  • DSC_0212-Enhanced-NR copy.jpg
  • DSC_0283-Enhanced-NR copy.jpg
  • DSC_0193-Enhanced-NR copy.jpg
  • DSC_0185-Enhanced-NR copy.jpg
  • DSC_0202-Enhanced-NR copy.jpg
  • DSC_0199-Enhanced-NR copy.jpg
  • DSC_0196-Enhanced-NR copy.jpg
  • DSC_0281-Enhanced-NR copy.jpg
  • DSC_0208-Enhanced-NR copy.jpg
  • DSC_0264-Enhanced-NR copy.jpg
  • DSC_0269-Enhanced-NR copy.jpg

exkluzívne

2.990,- €

+ 120,00 € Energie

Zobraziť fotogalériu (16 fotografií)

Realitná kancelária VIDA REAL ponúka na prenájom slnečný 5-izbový rodinný dom so šarmom v pokojnej vilovej štvrti obce Rovinka, vzdialenej len pár minút od Bratislavy.

Samostatne stojaci rodinný dom na pozemku o veľkosti 796 m² ponúka neuveriteľne príjemnú a hrejivú atmosféru. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s veľmi dobrou infraštruktúrou a neďalekým napojením na novú diaľnicu D4.

Jedná sa o 5 izbový rodinný dom s dvoma samostatnými kúpeľňami s toaletou, úžitkový priestor s veľkorysou rozlohou 194 m² je rozdelený na dvoch podlažiach. Dispozícia je dôkladne premyslená, interiér je rozvrhnutý do dennej a nočnej časti a ladí s príjemným a tichým exteriérom. Exteriér vyniká predovšetkým nádhernou krytou terasou, veľkou udržiavanou záhradou a bazénom s protiprúdom.

Prízemie tvorí priestranná obývacia izba s krbom s priechodom na terasu, kuchyňa s jedálenskou časťou, samostatná spálňa s výhľadom do slnečnej záhrady a kúpeľňa s WC. Na mieru robená kuchyňa z masívneho dreva s rustikálnym nádychom je priestranná a plne zariadená vstavanými spotrebičmi. V jedálenskej časti dominuje veľký drevený jedálenský stôl pre šesť osôb.

Horné podlažie ponúka tri priestranné izby a veľkú kúpeľňu s dvoj-umývadlom, rohovou vaňou, sprchovým kútom a samostatnou toaletou. Hlavná spálňa prekvapí priestranným šatníkom a vlastným balkónom s výhľadom do tichej záhrady. Detské izby sú slnečné, príjemne presvetlené a nechýba v nich štýlové zariadenie. Benefitom je prechodné podkrovie s veľkorysým odkladacím priestorom. Ak si potrpíte na súkromí a diskrétnosti, vysoká zeleň sa postará o to, že sa nemusíte obávať neželaných pohľadov.

Príjemná slnečná záhrada bude dôležitým miestom, kde si budete dobíjať energiu.
Jej súčasťou je veľký bazén 8,5 x 4 m s protiprúdom, záhradný domček a priestranná zastrešená terasa s externým sedením.

K dispozícii je privátne parkovanie za bránou pre 3-4 autá. Vo vybavení nechýba elektrická brána, drevené okná, sieťky proti hmyzu, dvere a zárubne z masívneho dreva, keramická dlažba, parkety, bezpečnostný alarm, automatická závlaha a pripojenie na TV a internet.

Obec Rovinka s pestrou občianskou vybavenosťou je výborným miestom na život aj relax. Nájdete v nej potraviny, školu, škôlku, lekáreň, kaviarne a reštaurácie, zdravotné stredisko, rôzne služby a ihriská či športoviská.

Nehnuteľnosť je ideálna pre náročného nájomcu, ktorý ocení výbornú dostupnosť, výnimočné prvky a príjemné tiché prostredie. Charakter a teplo, ktoré tento dom prináša, oceníte počas hektických dní aj bežného odpočinku.

Mesačný poplatok za prenájom tohto výnimočného domu je 2.990,- Eur, plus energie 235,- Eur vrátane káblovej televízie a internetu. Pri podpise zmluvy sa platí 1 depozit a provízia vo výške 2.990,- Eur.

Rastislav Jajcay
VIDA REAL

Poloha nehnuteľnosti na mape



Podrobné informácie

2

5

796 m²

194 m²

úplne prerobený

aktívne

verejný vodovod

230/400V

áno

optika

vaňa a sprchovací kút

áno

áno - 3

áno

nie

nie

vlastné vyhradené

zariadený

áno

exteriérový

áno

nie

áno

áno

rovina

asfaltová cesta

0911177456

poslať správu

Slovensko

Senec

Rovinka

Medená

 

Rodinný dom

prenájom

logo


0911177456
jajcay@vidareal.sk
www.vidareal.sk

napíšte nám

Pre viac informácií kontaktujte

Rastislav Jajcay

Rastislav Jajcay

Maklér

hovorím po slovenskyI speak english

Telefón: 0911177456
E-mail: jajcay@vidareal.sk

Zobraziť 19 ponúk